Meer resultaten voor prijs fotoshoot

 
prijs fotoshoot
 
Prijzen communiefotosessie ARTE di LOCO.
extra communicant/lentefeestvierder van dezelfde familie 50/persoon. hond/kat 15 extra. fotosessie op locatie 25 extra. fotosessie in de studio en op locatie 50 extra. De prijzen zijn voor 1 communicant of lentefeestvierder. Alle pakketjes kunnen aangevuld worden met foto-producten naar wens.
Fotoshoot Huisdier, samen of alleen je hond of kat op de foto.
De prijs is per fotoshoot voor maximaal 2 huisdieren en dit is de totaalprijs, geen extra kosten of betalen per foto achteraf. Wil je met meer huisdieren tegelijk op de foto? Neem even contact op voor een prijs. En natuurlijk mag jij en/of je partner ook mee doen aan deze fotoshoot.
MUAH fotoshoots Marifique.
32 478 75 27 91. MUAH voor fotoshoot. Prijzen 2018 2019. U bent hier. Home Overzichten MUAH fotoshoots. Heb je een fotoshoot gepland en wil je daarom eens graag professioneel opgemaakt worden? MARIFIQUE laat je stralen en dit binnen je eigen comfortzone!
Portret fotoshoot / PRIJZEN Meydesign Photography.
Prijs is inclusief studiohuur. Wist u dat wij ook uw foto's' professioneel, op verschillende formaten en materialen kunnen laten afdrukken, informeer naar de mogelijkheden. Een exclusief Fine-Art Portret of Old Hollywood style Portret 375., Wij maken van deze fotoshoot een belevenis, een schilderachtig portret van jezelf je zoon of dochter.
Studio Diewke Fotoshoots Studio Diewke.
Ook mogelijk als cadeaubon. OF Groot pakket: 375: 40 bewerkte digitale beelden te gebruiken voor print of web. Fotoshoot familie op locatie. Fotoshoot op locatie. Voor de locatie kan ik zelf een aantal ideeën aanbrengen maar jullie mogen dit evengoed.
Professionele fotoshoot van je kindje met PhotoInTheBox.
Vraag je GRATIS exemplaar aan. Professionele fotoshoot van je kindje met PhotoInTheBox. Zoek je nog een mooie fotoherinnering om voor altijd te koesteren? Laat dan je kindjes of het hele gezin fotograferen in een Dreambaby-winkel door een professionele fotograaf van PhotoInTheBox.
PRIJZEN Fotografie An Nelissen.
Ideaal voor uw familiefeest, doop, geboorte, BBQ, huwelijk, bedrijfsevent, verjaardagsparty, receptie. Op een uurtje hebt u snel een hele reeks leuke rechtenvrije fotos: te. publiceren op facebook, website, jaarrapport, familieboek, enz. Cadeaubon voor fotoshoot. Voor iedere formule kan u een leuke cadeaubon bestellen.
Model Fotoshoot Professionele fotoshoot.
Model Fotoshoot zorgt voor de mooiste fotos van jou! Je kan bij ons terecht voor een fotoshoot op locatie met verschillende themas: Beauty, Glamour, Love, Familie, Vriendinnen, Zwangerschap, Newborn, Kids, Dieren en Zakelijk! Bij onze locatieshoots sta je als model helemaal in de focus!
Prijzen en verkoopsvoorwaarden Fotogek-fotograaf Wetteren.
Bij een fotoshoot die langer duurt betaalt u 35 extra per beginnend half uur. Met meerdere personen kan u vrijblijvend een prijsofferte aanvragen. Alle sessies gaan door op een afgesproken locatie of bij u thuis. De locatie wordt in overleg met u voorbereid om de reeks een zo persoonlijk mogelijke toets te geven. Ook voor een professionele afwerking papier, dibond, aluminium, hout, fotoalbum kan u bij mij terecht. Ik geef advies over het meest ideale materiaal en de kostprijs. De prijslijst voor nabestellingen stuur ik u graag door per e-mail. Contacteer me gerust voor meer mogelijkheden en formules. Heeft u een bedrijf of zaak? Dan maak ik graag en vrijblijvend een offerte voor een bedrijfsreportage. Niet inbegrepen: vervoer: 035/km, vanaf 10 km. Voor de prijs van 15 ontvangt u 8 pasfotos.
Fotoshoot Waregem.
Voor een geslaagde fotoshoot is een geschikte achtergrond van het allergrootste belang. Hebt u zelf al een gepast kader in gedachte? Dan werken wij graag op verplaatsing en kunnen wij ervoor zorgen dat de omgeving optimaal gebruikt wordt. Hebt u zelf wat minder inspiratie? In onze studio hebben wij een aantal professionele achtergronden voorhanden zodat u wellicht makkelijk uw keuze kunt maken. Waarom kiezen voor Bronso Fotografie.: Kennis van fotobewerkingsprogrammas als Photoshop, Lightroom, etc. Ruime keuze uit het beste fotopapier. Fotograaf op locatie in heel België. Fotobureau met een zeer divers en uitgebreid portfolio. Verplaatsingen van fotograaf in Waregem zijn gratis. 7 dagen op 7 beschikbaar. Standaard levering van alle fotos op dvd of usb. Aarzel niet langer en neem vandaag contact met ons op. Vertel ons uw plannen waarna we een gedetailleerde offerte voor u opstellen. Zo weet u perfect wat u krijgt tegen welke prijs.
Babyfotografie Newborn Fotoshoot Foto Emotions.
Fotoshoot van 1 uur met 20 fotos digitaal tijdens de zwangerschap. Fotoshoot van 1 uur met 20 fotos digitaal rond de geboorte. Fotoshoot van 1 uur met 20 fotos digitaal rond de 1ste verjaardag. 3 in 1 heeft u al voor de fantastische prijs van 120 per fotoshoot!

Contacteer ons