Meer resultaten voor prijs fotoshoot

 
prijs fotoshoot
 
Prijzen fotoshoot JDesign, uw fotograaf met fotoshoots aan aantrekkelijke prijzen!
Via onze boekingspagina heb je de mogelijkheid, om extra's' bij te boeken. De extra's' voorzien in je pakket worden binnen de maand na de shoot geleverd op het adres dat je tijdens de boeking hebt ingevuld. De verzendkosten hiervan zijn voor onze rekening.
Lien Luyten Fotografie Tarieven.
Inclusief 3 ontwerpen voor communiekaartjes waaruit een keuze kan gemaakt worden. Exclusief drukwerk van de kaartjes. Deze prijzen variëren afhankelijk van het formaat en type drukwerk. FAMILY FRIENDS LOCATIE PRIJS OP AANVRAAG. Fotoshoot voor grote groepen. Prijs afhankelijk van groepsgrootte.
Prijzen communiefotografie Foto Design.
Broertjes en zusjes zij zeker welkom, en kunnen gerust voor een paar fotos deelnemen aan de fotoshoot. Extra fotos met broer of zus en familiefotos: 50. 2 communiekanten: voor alle 2 een uitgebreide, evenwaardige fotoshoot: 70. Prijzen communie fotografie. Selectie en professionele, creatieve nabewerking van uw beelden.
Fotografie Ingrid Weyers Hoeveel kost een fotoshoot?
Plan uw fotoshoot. hoeveel kost een fotoshoot? of een huwelijksreportage? Wij werken aan een vast uurtarief, ongeacht het type fotoshoot, het aantal personen, het moment van de fotoshoot., 1e uur: 95. bijkomend 1/2 uur: 45. U bepaalt zelf, op voorhand, hoe lang de fotoshoot mag duren.
prijzen familiefotografie, prijzen jongerenfotografie, prijs gezinsfoto.
Deze kunnen in onze studio en op locatie. Voor familiefotos reserveert u best telefonisch of via e-mail van 1 week tot 2 weken van te voren. Een fotoshoot voor familiefotos of gezinsfotos duurt van 1 uur tot 15, uur, dit al naargelang met hoeveel personen u bent.
Prijs fotoshoot en digitale foto's' Leen Creatief.
In de studio. Prijs fotoshoot en digitale foto's.' EEN MOOIE HERINNERING AAN JULLIE HARTENDIEF HOEFT NIET PEPERDUUR TE ZIJN! Props zoals valies, kistjes, auto, schommelpaard, kledij voor prinsesjes, chef koks, zijn beschikbaar. PAKKET van 65. maximum 2 kinderen. minimum 6 maanden.
Fotografie Suys Prijs fotoshoot: Hoe doe ik een fotoshoot: Een fotoshoot doen.
prijzen fotografie Robert Biesemans.
Idem, maar met alle foto's' op hoogresolutiebestanden: 295 euro. Fotoshoot bij u thuis of andere locatie. De prijzen zijn gelijklopend met de fotoshoot in studio. Maar er zijn enkele factoren die zowel op prijs als resultaat invloed hebben.: de beschikbare ruimte.
Prijslijst De prijzen van fotograaf Nick Decombel in Oostende.
Je kan een fotoshoot ook cadeau doen in de vorm van een waardebon. Er zijn vijf pakketten om uit te kiezen. Tevens is er ook een mogelijkheid om à la carte jullie dag samen te stellen. Om jullie toch een idee te geven qua prijs, het pakket van acht uur is er al vanaf 1550!

Als een fotoshoot door ziekte niet door kan gaan op de betreffende datum, maar er wel gelijk een nieuwe afspraak gemaakt kan worden op korte termijn binnen 1 maand, dan zijn er de eerste keer geen extra kosten aan verbonden.

Contacteer ons