Op zoek naar prijs fotoshoot?

 
prijs fotoshoot
 
Prijzen portretfotos Oofoto Aarschot Portretfotografie.
Voor een fotoshoot op locatie of fotoshoots met 5 personen of meer rekenen we 115 euro aan. De all-in prijs voor een fotoshoot omvat het volgende.: Een persoonlijke voorbespreking met de initiatiefnemer van het gezin of de familie dit kan eventueel ook telefonisch.
Communie of Lentefeest Pakket 2020 de FoToverij.
Communie of Lentefeest Pakket 2020. Een heerlijke fotoshoot op locatie inclusief kaartjes en aandenken. We bespreken vooraf de ingredi├źnten voor een fotoshoot waarin je feesteling zichzelf kan zijn. Als je kind dit graag heeft, geven we hem of haar het roer in eigen handen.
Prijzen communiefotosessie ARTE di LOCO.
extra communicant/lentefeestvierder van dezelfde familie 50/persoon. hond/kat 15 extra. fotosessie op locatie 25 extra. fotosessie in de studio en op locatie 50 extra. De prijzen zijn voor 1 communicant of lentefeestvierder. Alle pakketjes kunnen aangevuld worden met foto-producten naar wens.
Fotoshoot Huisdier, samen of alleen je hond of kat op de foto.
Neem even contact op voor een prijs. En natuurlijk mag jij en/of je partner ook mee doen aan deze fotoshoot. Doorgaans worden fotoshoots ingepland op woensdagen en vrijdagen. Optioneel is een zaterdag ook mogelijk, in dat geval geldt een toeslag van 30 euro.
MUAH fotoshoots Marifique.
32 478 75 27 91. MUAH voor fotoshoot. Prijzen 2018 2019. U bent hier. Home Overzichten MUAH fotoshoots. Heb je een fotoshoot gepland en wil je daarom eens graag professioneel opgemaakt worden? MARIFIQUE laat je stralen en dit binnen je eigen comfortzone!
Portret fotoshoot / PRIJZEN Meydesign Photography.
Prijs is inclusief studiohuur. Wist u dat wij ook uw foto's' professioneel, op verschillende formaten en materialen kunnen laten afdrukken, informeer naar de mogelijkheden. Een exclusief Fine-Art Portret of Old Hollywood style Portret 375., Wij maken van deze fotoshoot een belevenis, een schilderachtig portret van jezelf je zoon of dochter.
Studio Diewke Fotoshoots Studio Diewke.
Ook mogelijk als cadeaubon. OF Groot pakket: 375: 40 bewerkte digitale beelden te gebruiken voor print of web. Fotoshoot familie op locatie. Fotoshoot op locatie. Voor de locatie kan ik zelf een aantal idee├źn aanbrengen maar jullie mogen dit evengoed.
Professionele fotoshoot van je kindje met PhotoInTheBox.
Vraag je GRATIS exemplaar aan. Professionele fotoshoot van je kindje met PhotoInTheBox. Zoek je nog een mooie fotoherinnering om voor altijd te koesteren? Laat dan je kindjes of het hele gezin fotograferen in een Dreambaby-winkel door een professionele fotograaf van PhotoInTheBox.
PRIJZEN Fotografie An Nelissen.
Ideaal voor uw familiefeest, doop, geboorte, BBQ, huwelijk, bedrijfsevent, verjaardagsparty, receptie. Op een uurtje hebt u snel een hele reeks leuke rechtenvrije fotos: te. publiceren op facebook, website, jaarrapport, familieboek, enz. Cadeaubon voor fotoshoot. Voor iedere formule kan u een leuke cadeaubon bestellen.
Model Fotoshoot Professionele fotoshoot.
Model Fotoshoot zorgt voor de mooiste fotos van jou! Je kan bij ons terecht voor een fotoshoot op locatie met verschillende themas: Beauty, Glamour, Love, Familie, Vriendinnen, Zwangerschap, Newborn, Kids, Dieren en Zakelijk! Bij onze locatieshoots sta je als model helemaal in de focus!
Prijzen en verkoopsvoorwaarden Fotogek-fotograaf Wetteren.
Bij een fotoshoot die langer duurt betaalt u 35 extra per beginnend half uur. Met meerdere personen kan u vrijblijvend een prijsofferte aanvragen. Alle sessies gaan door op een afgesproken locatie of bij u thuis. De locatie wordt in overleg met u voorbereid om de reeks een zo persoonlijk mogelijke toets te geven. Ook voor een professionele afwerking papier, dibond, aluminium, hout, fotoalbum kan u bij mij terecht. Ik geef advies over het meest ideale materiaal en de kostprijs. De prijslijst voor nabestellingen stuur ik u graag door per e-mail. Contacteer me gerust voor meer mogelijkheden en formules. Heeft u een bedrijf of zaak? Dan maak ik graag en vrijblijvend een offerte voor een bedrijfsreportage. Niet inbegrepen: vervoer: 035/km, vanaf 10 km. Voor de prijs van 15 ontvangt u 8 pasfotos.

Contacteer ons