Resultaten voor huwelijk

 
huwelijk
 
Huwelijk, aangifte Gemeente Bornem.
De huwelijksaangifte gebeurt in de woonplaats van één van de huwelijkskandidaten waar ook het huwelijk afgesloten zal worden. De aanvraag kan minimum 14 dagen en maximum 6 maand en 14 dagen voor het huwelijk ondertekend worden. Zodra je je aanvraag voor een huwelijk hebt ingediend, zal de dienst burgerlijke stand jullie huwelijksdossier samenstellen.
Aangifte huwelijk Gemeente Kasterlee.
Je kan best contact opnemen met de dienst burgerlijke stand omtrent de voorwaarden die gelden voor een huwelijk met een niet-Belg of buitenlandse documenten. Van zodra alle documenten in orde zijn die nodig zijn voor de huwelijksaangifte, kan je de akte van aangifte van een huwelijk komen ondertekenen.
Huwelijk Gemeente Melle.
Na de huwelijksvoltrekking biedt de gemeente een receptie met een glaasje aan voor maximaal 50 personen. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Gemeente Lierde.
Aangifte van huwelijk. Wie wil huwen geeft hiervan minstens vier weken voor de voltrekking van het huwelijk kennis aan de ambtenaar van de burgerlijke stand van de woonplaats van een van de aanstaande echtgenoten. Voor de opmaak van het huwelijksdossier wordt een retributie van 10 aangerekend.
Huwelijk en huwelijksaangifte Stad Roeselare.
Trouwen in het stadhuis kan ten vroegste twee weken na de huwelijksaangifte en ten laatste zes maanden en veertien dagen na de huwelijksaangifte. Kom naar de dienst Burgerzaken ten laatste twee weken voor het huwelijk in het stadhuis en ten vroegste zes maanden en veertien dagen voor het huwelijk in het stadhuis.
Huwelijk Gemeente Kruibeke.
Hierin worden later bijvoorbeeld de kinderen ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. Minimum 15, maand voor het huwelijk dient de voorziene huwelijksdatum gereserveerd te worden.
Huwelijk Buromac.
Stijlvolle aankondigingen voor jouw mooiste dag. Nodig je gasten uit voor het feest met een passend kaartje. Laat je gasten het feestmaal ontdekken. Mooie sluitzegels maken je enveloppen compleet. Geef uw kaartjes een uniek cachet dankzij dit prachtige ambachtelijke drukproces.
Huwelijk Gemeente Boom.
de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden minimaal 14 dagen na de huwelijksaangifte en uiterlijk 6 maanden erna. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk.
Huwelijk Stad Lokeren.
De gehuwden krijgen een trouwboekje, waarin later bijvoorbeeld de kinderen worden ingeschreven en eventueel de parochie waar het kerkelijke huwelijk wordt ingezegend. Het burgerlijk huwelijk moet plaatsvinden vóór het eventuele religieuze huwelijk. Identiteitskaart van de partners en van de eventuele getuigen.
Huwelijk Stad Brussel.
Het huwelijk kan voltrokken worden tussen de 14de dag na de huwelijksverklaring en tot 6 maanden en 14 dagen daarna. De Stad Brussel viert huwelijksjubilea van personen die op haar grondgebied wonen door een receptie te organiseren voor de 50ste, 60ste, 65ste en 70ste huwelijksverjaardag.:
Huwelijk Londerzeel.
De jeugdrechtbank kan echter uitzonderingen toestaan. Het huwelijk is verboden tussen bloed en aanverwanten in rechte lijn. Vóór het huwelijk kan plaatsvinden, moet er een huwelijksaangifte gebeurd zijn. Het huwelijk wordt voltrokken in de gemeente waar ook de huwelijksaangifte gebeurde.

Contacteer ons