Meer resultaten voor Fotograaf prijzen

 
Fotograaf prijzen
 
Communie of Lentefeest Pakket 2019 de FoToverij.
De eventuele toegangsprijs op de gekozen locatie fotograaf eigen inkom.; Verplaatsingsonkosten 60km heen en terug 020, per extra km. Wil je graag extra kaartjes, een aandenken voor Peter/Meter of heb je specifieke vragen? Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijke producten en hun prijzen.
HappyShoots voor bedrijven / business en fotograaf voor bedrijfsevenement.
Uw corporate freelance fotograaf. HappyShoots is beschikbaar als corporate freelance fotograaf voor themas zoals mode, portretten, werken met kinderen, interviews., Ziet u als ondernemer een win-winsituatie? Dan horen we het graag. we interesseren ons steeds voor leuke nevenprojecten die ons scherp houden en de creativiteit laten stromen. De prijzen vind u hier.
Bedrijfsfotografie Studio-J Fotografie.
Elke opdracht is verschillend, onze prijzen zijn afhankelijk van tijd, prestatie het soort fotografie dat uw bedrijf nodig heeft. Daarom wordt voor elke opdracht steeds een passende offerte op maat gemaakt, doch willen wij u hier voorzien van een indicatie van onze tarieven.
PRIJZEN fotografie Putte.
Ben je op zoek naar een fotograaf voor je familiefeest, BBQ, bedrijfsfeest of evenement. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Graag geef ik je wat meer info over de prijzen.: 2 uur: 210 euro. 3 uur: 300 euro.
Prijzen portretfotos Oofoto Aarschot Portretfotografie.
Prijzen en inspiratie. 95 euro all-in voor fotoshoot. De prijs van 95 euro rekenen we aan voor een fotoshoot in de studio voor zwangerschapsfoto's' baby en kinderfoto's' en portret en familiefoto's.' Voor trouwfoto's' en bedrijfsfotografie maken we graag een offerte op maat. Voor een fotoshoot op locatie of fotoshoots met 5 personen of meer rekenen we 115 euro aan. De all-in prijs voor een fotoshoot omvat het volgende.: Een persoonlijke voorbespreking met de initiatiefnemer van het gezin of de familie dit kan eventueel ook telefonisch. Een fotoshoot in onze professionele fotostudio 1 uur. Een voorselectie door fotograaf Kris Van den Bosch.
Andy Hauman Fotografie Prijzen.
Freelance fotograaf gespecialiseerd in studio huwelijksfotografie. Hoe ik werk. De hieronder vermelde prijzen zijn louter indicatief en worden bij boeking van een fotoshoot of reportage individueel en voorafgaandelijk bevestigd. Visagie is niet inbegrepen in de prijs. Foto's' worden digitaal aangeleverd via WeTransfer.
Anne-Marie Vanden Bossche, Fotograaf, Gent Prijzen.
Inclusief in de vermelde prijs zit voor de klant de mogelijkheid om onbeperkt prints te maken voor persoonlijk of familiaal gebruik. Alle commerciƫle rechten op de foto's' blijven bij de fotograaf. De publieke foto's' op deze site zie portfolio kunnen besteld worden op hoge resolutie tegen af te spreken prijzen.
Prijzen.
FOTOGRAFIE MET DAT VLEUGJE KUNST OP EEN BEDJE VAN SPONTANITEIT. Ik ga op zoek naar iets creatief en anders, het plaatje moet kloppen! Ik ben dus zeker niet gewoon de fotograaf die een kiekje neemt. Ik hou er enorm van telkens mezelf te overtreffen en uniek te zijn.
Foliefotografie.
FOLIEFOTOGRAFIE UW fotograaf voor UW mooiste moment! IN BEELD Infodagen Communie en Lentefeest 1, 2 en 3 februari 2019. CADEAUTIP FOTOBON, voor hem en haar. Wenst u een fotoshoot of hebt u nood aan een bedrijfsreportage? Dan bent u bij Foliefotografie aan het juiste adres! Met duidelijke afspraken en aandacht voor uw vraag, zorgen wij met veel plezier voor uw beeldmateriaal. Foliefotografie wil met eerlijke prijzen iedereen op een professionele manier in beeld brengen!
Prijzen Patty Mooris Fotografie.
Uiteraard kan elke fotoreportage worden afgestemd op uw wensen. Contacteer me vrijblijvend voor een offerte op maat. Alle prijzen zijn inclusief 25 km verplaatsing. Geef een kadobon voor elke gewenst bedrag, voor tal van gelegenheden.: Kijk ook geregeld naar de promoties.
Prijzen communiefotografie Foto Design.
Een veelvoorkomende vraag: kan ik de fotos ook digitaal krijgen? U kan de digitale bestanden kopen, de prijzen vind u hierboven. Heeft u dan nog niet voor de fotos betaald met de reportage prijs? Nee, de reportage prijs dekt de kosten van het fotograferen, de voorbereiding en de nabewerking van 1 uur, terwijl die werkelijk minimum tussen de 6 en 8 uren in beslag neemt, huur licentie software photoshop en lightroom, webruimte, investering in materiaal, achtergronden en accessoires en de wettelijke verplichtingen zoals het afdragen van belastingen, btw en sociale lasten. Voor ons is fotograferen onze broodwinning en wij beginnen pas iets te verdienen als u fotos of digitale bestanden nabesteld. Om die reden rust er wettelijk een auteursrecht op de fotos. Als u de bestanden koopt heeft u de auteursrechten gekocht en bent u vrij deze te gebruiken voor huiselijk gebruik. U kiest voor een professionele fotograaf omdat u kwaliteit verlangt en wenst gebruik te maken van onze kennis om tot een perfect resultaat te komen.

Contacteer ons